פילאטיס בדרור רז - תל אביב, רמת השרון, הוד השרון, ירושלים, חיפה

פילאטיס , בי"ס לפילאטיס , פיזיותרפיה לימודי פילאטיס - הספורט של המאה ה-21 !


בכל סניף של דרור רז מכוני פילאטיס, קיימת יישות מקצועית בכירה ומנוסה שתפקידה לשמור על רמה אחידה וגבוהה של מדריכים.

כחלק מגישתו של דרור רז לגבי נושאי חיטוב, עיצוב, המתאמנים בכל מכון ברשת זכאים לאבחון על ידי פיזיותרפיסט או מדריכי פילאטיס בכדי למנוע כאבי גב, ולמקד ולייעל את האימון.

רשת דרור רז מכוני פילאטיס מתאפיינת במקצוענות, חדשנות, יעילות וביכולת התאמת חוגים באופן אישי לכל מתאמן.

דף הבית >> בעיות אורגנטליות


בעיות אורגנטליות:


• חוסר שליטה על הסוגרים – דליפת שתן וצואה –
כתוצאה מהריונות והגדלת הלחץ התוך בטני, מאטרופיה וחוסר שימוש בשרירי קרקעית האגן, נוצרת פתולוגיה זו. בפילאטיס אנו מנסים לגרום להפעלה ולשליטה פונקציונאלית של שרירי קרקעית האגן ולשליטה על הסוגרים.
• צניחת איברים פנימיים – רחם, כבד, קיבה
כתוצאה מהרפיה ברצועות שאמורות לחזק איברים אלו במקומם, כתוצאה מחוסר תפקוד של השריר הרחב הבטני, שרירי קרקעית האגן וירידה של הלחץ התוך בטני יכולות להתקיים פתולוגיות אלה. בפילאטיס אנו מנסים לגרום להפעלה ולשליטה של השרירים הטוניים העמוקים כדי לשמור על הלחץ התוך בטני ולהקל ולשפר את מצב צניחת האיברים הפנימיים. הצלחה חלקית – תלויה בגודל הפתולוגיה ולעיתים הפתרון היחיד הינו ניתוח.
• שיפור ביחסי מין (אצל גברים ונשים) -
אצל נשים – חלק מעבודה של שרירי קרקעית האגן מאפשר שליטה על השרירים של ה anus ויכולת כיווץ והרחבה בצורה מבוקרת יותר.
אצל גברים – היכולת להניע את האגן בצורה גמישה ורחבה יותר יכולה לאפשר מגע וחיכוך מכווננים יותר ואפשריים יותר מה שאמור להעלות את העונג.

 פילאטיס   דרושים  זכיינות   ספריית מידע    מומלצים  Links   Пилатес
Français    Site Map    SiteMap 2   pilates israel  גלריה

דרוררזפילאטיס
© כל הזכויות שמורות 2007
פילאטיס מכשירים  |  פילאטיס גברים  |  פילאטיס ילדים  |  פילאטיס שיקומי  |  פילאטיס מבוגרים  |  פילאטיס רקדנים  | צילומים מאחורי הקלעים
רצפה  |  פרטי  |  נשים לפני הריון  |  נשים בזמן ההריון  |  נשים לאחר לידה  |  אודות ג'וזף  |  דרור רז  |  מכשירים  |  מבוגרים
 | ת"א - סוזן דלל   |  רמת השרון  |  הוד השרון  |  חיפה  | ירושלים