פילאטיס בדרור רז - תל אביב, רמת השרון, הוד השרון, ירושלים, חיפה

פילאטיס , בי"ס לפילאטיס , פיזיותרפיה לימודי פילאטיס - הספורט של המאה ה-21 !


בכל סניף של דרור רז מכוני פילאטיס, קיימת יישות מקצועית בכירה ומנוסה שתפקידה לשמור על רמה אחידה וגבוהה של מדריכים.

כחלק מגישתו של דרור רז לגבי נושאי חיטוב, עיצוב, המתאמנים בכל מכון ברשת זכאים לאבחון על ידי פיזיותרפיסט או מדריכי פילאטיס בכדי למנוע כאבי גב, ולמקד ולייעל את האימון.

רשת דרור רז מכוני פילאטיס מתאפיינת במקצוענות, חדשנות, יעילות וביכולת התאמת חוגים באופן אישי לכל מתאמן.

דף הבית: > פילאטיס והבריאות שלך


לסיפורי הצלחה של לקוחות הרשת


הקטגוריה - פילאטיס והבריאות שלך - נוסדה במטרה לספק מידע נרחב, מקצועי ומעמיק לגולשי האתר אודות יתרונות הפילאטיס ויכולתו לעזור במצבים בריאותיים שונים ומגוונים.
בכל חודש נפרסם כתבה חדשה שתיכתב על ידי הצוות המקצועי של הרשת אשר ישמח במקביל גם לענות על שאלות נוספות של הגולשים ב"פורום פילאטיס" שבאתר.

פילאטיס עם תזונה – מעגל קסמים  שכזה! מאת: מיה בן אפריים, תזונאית ודיאטנית קלינית מייסדת  Food coaching
פעילות אירובית ופעילות אנארובית היא חלק בלתי נפרד מאורח חיים בריא ומהנה במיוחד כאשר המטרה היאלהגיע למשקל גוף ובניית מסת שריר אופטימאליים. בואו נחבר מה אוכלים, הרי זה חלק מהשינוי, הפעם רק צריך להבין שהוא מגיע מבפנים ואם טעים לי, אני נהנה יותר!

לכתבה המלאה לחץ כאן

למה דווקא פילאטיס? הדר שוורץ, מנהלת מקצועית רשתית
למה אנשים מתחילים לעשות פילאטיס? ישנן הרבה סיבות..
חלק בגלל האופנה, חלק כדי לחטב את הבטן, חלק שמעו שזה נהדר לבעיות הגב וחלק אוהבים את "מכשירי העינויים".. מה שמשותף לכולם הוא שכולם יודעים שבפילאטיס יש משהו מיוחד. בין אם האהבה קרתה ממבט ראשון ובין אם בהדרגה, כל מי שהתמיד אפילו 8 שיעורים יודע לומר שזה לא דומה לשום דבר אחר.

לכתבה המלאה לחץ כאן



מתח בגופינו - ליטל גת, נטורופתית
כיום בעולם המערבי, המתח מרים את ראשו המכוער בכל מקום: בעבודה, בבית, ביחסים האישיים שלנו, בארועי חיים אליהם אנו נקלעים מדי יום כגון: מוות, גירושין ,חתונה, הריון, שינוי במצב הכלכלי, פציעה, מחלה, שינויים בהרגלי אכילה ו...(הרשימה ארוכה)

מתח הוא הביטוי לאופן בו אנו מנהלים את ההתרחשויות בחיינו.

לכתבה המלאה לחץ כאן




האוכל עושה את האדם - ליטל גת, נטורופתית

המזון אותו אנו אוכלים הוא כמו דלק. הוא מספק לגוף שלנו את האנרגיה לה הוא זקוק כדי לתפקד טוב יותר.
אם אתם לא מוודאים שהדלק שאתם שואבים אל תוך גופכם הוא באיכות או בכמות המתאימה,פשוט לא תרגישו בריאים כפי שהייתם יכולים להרגיש.

לכתבה המלאה לחץ כאן





הגיל השלישי - ליטל גת, נטורופתית
גיל הזהב מוגדר מגיל 70 ואילך,ישנם אנשים שיגיעו לגיל הזהב בשלב מוקדם יותר והדבר תלוי במספר גורמים:תהליכיי ההזדקנות תלויים בתקופת הינקות, הילדות, ובכלל בכול שלבי החיים ,הדבר תלוי כמובן במצב הפיזי והנפשי של כל אדם.
אובדן בן זוג למשל יכול להחמיר את תהליך הזיקנה, מכיוון שאותו אדם חווה טראומה נפשית קשה המשפיעה על מצבו הגופנית, המנטלית, ריגשית, כול ההומאוסטזיס(איזון)נפגע וגורם לשינויים רבים וחוסר איזון בכול רמות הגוף והנפש

לכתבה המלאה לחץ כאן





ליקויי יציבה אצל ילדים – אבחון מוקדם ודרכי טיפול בשיעורי פילאטיס - ד"ר גיל זולברג
הורים ומורים לתנועה מבחינים ביציבתו של הילד ולעיתים הם הראשונים לזהות בעיות וסטיות מהנורמה. מאמר זה מציג  כמה היבטים חשובים המתייחסים לחשיבות האבחון המוקדם ודרכי הטיפול בבעיה.

למאמר המלא לחץ כאן



אפיוני התנועה והיציבה של הגפיים התחתונות במעגל החיים: עקרונות ויישומים בשיעורי פילאטיס - ד"ר גיל זולברג
היכולת לאזן ולייצב את הגוף בעמדות מוצא שונות מהווה תנאי הכרחי לתפקוד תקין. מבחינה אנטומית יציבת האדם תלויה במערכת השלד, השרירים ורקמות החיבור שאינן מתכווצות (כגון מחתלות, גידים ורצועות). מנקודת ראות ביומכנית שלוש מערכות אלה יוצרות מבנה מתחים מורכב שהכוחות הפועלים בו משלימים זה את זה.

למאמר לחץ כאן


פילאטיס ותרומתו לשיפור היציבה בקרב ילדים, הדר שוורץ מנהלת מקצועית רשתית
תרגילי פילאטיס עשויים לסייע לילדים בעלי קשיים ביציבה ובישיבה הנובעים מליקויים פיסיים ומדימוי גופני ירוד. תרגול יומיומי ועקבי יתרום לייצוב האגן, הבטן, השכמות וחגורת הכתפיים, ולאחר חודשים אחדים ניתן יהיה להבחין בשיפור ניכר.

לכתבה המורחבת  לחץ כאן


מה בין יציבה נכונה ופילאטיס?
לשיטת הפילאטיס יתרונות רבים ומגוונים בכל הקשור בשמירה על יציבה נכונה כמו גם טיפול בבעיות יציבה שונות. הפילאטיס מבוסס על מספר רעיונות ותובנות אשר תורמות לשימור ושיפור היציבה, אשר באים לידי ביטוי במספר עקרונות עליהם אנו מקפידים במהלך התרגול.

לכתבה המורחבת לחץ כאן


 

סידן, אוסטאופורוזיס ופילאטיס
שיטת הפילאטיס מתבססת על מספר עקרונות אשר הוכחו כתורמים לשמירה על מסת העצם בגיל המבוגר:
אימוני התנגדות, נשיאת משקל ברמות ועומסים משתנים, שימוש במשטחים נעים ובסיסים בלתי יציבים, תנועה מבוקרת, שיפור תפקוד מערכות השרירים המייצבות, שימוש במנחים שונים לאתגור כלל המערכת השרירית, אימון שרירי הליבה, קרי בטן תחתונה וגב תחתון ועוד. כל אלה, בסיועם של צוות המדריכים המקצועיים ברשת, תורמים למניעת הירידה במסת העצם ולשמירה אופטימאלית על חוזק עצמות תקין.

לכתבה המורחבת לחץ כאן


 

אסטמה, פילאטיס ומה שבינהם
ג'וזף פילאטיס, ממציא השיטה, סבל בעצמו מאסטמה בילדותו, אולם במסגרת ניסיונותיו להתחזק ולהתגבר על מחלותיו השונות, לא כתב הוראות מיוחדות כיצד לנשום. בספרו  "return to life through contrology", תיאר פילאטיס כיצד השיטה מפתחת את נפח הריאות, מפחיתה את הרעלים בשל הנשימה, מגבירה את חילוף החומרים וכן מאמנת ומחזקת את הלב.
שיטת הפילאטיס  טומנת בחובה יתרונות רבים ומגוונים לחולי אסטמה. ברשת "דרור רז המרכז הישראלי לפילאטיס" מתאמנים מספר רב של לקוחות הסובלים מאסטמה בדרגות חומרה שונות ורובם מדווחים על שיפור במצבם הפיזי כמו גם שיפור בהרגשה הכללית ובהתמודדות עם המחלה.

לכתבה המורחבת לחץ כאן













פילאטיס ברשת דרור רז, הרשת הגדולה והמקצועית בישראל לשיטת פילאטיס.

 

 


 


 

 

 

 פילאטיס   דרושים  זכיינות   ספריית מידע    מומלצים  Links   Пилатес
Français    Site Map    SiteMap 2   pilates israel  גלריה

דרוררזפילאטיס
© כל הזכויות שמורות 2007
פילאטיס מכשירים  |  פילאטיס גברים  |  פילאטיס ילדים  |  פילאטיס שיקומי  |  פילאטיס מבוגרים  |  פילאטיס רקדנים  | צילומים מאחורי הקלעים
רצפה  |  פרטי  |  נשים לפני הריון  |  נשים בזמן ההריון  |  נשים לאחר לידה  |  אודות ג'וזף  |  דרור רז  |  מכשירים  |  מבוגרים
 | ת"א - סוזן דלל   |  רמת השרון  |  הוד השרון  |  חיפה  | ירושלים